Рецепт відмінного пирога з мандаринами

Саме час готувати простенький, проте неймовірно смачний та ароматний мандариновий пиріг. Закохатися в цю насолоду можна з першого ж шматочка. А чого тільки вартий яскравий барвистий вигляд пирога! Тож ми вже наперед вам бажаємо смачного! Упевнені, що всі гості теж будуть у захваті від божественного десерту.

мандариновий пиріг

Смачний барвистий мандариновий пиріг

Інгредієнти:

  • 2 мандарини середнього розміру
  • 2–3 курячі жовтки
  • 180 г пшеничного борошна
  • 0,5 пакетика ванільного цукру
  • 125 мл свіжого молока
  • 100 г цукру
  • 25 г розтопленого вершкового масла
  • 25 г вершкового масла для заливки
  • 1/3 чайної ложки солі
  • 1,5 ч. л. розпушувача для тіста
  • 2 ст. л. цукру для посипання пирога
  • 2-3 ст. л. цукрової пудри для посипання пирога

Приготування:

  1. Збиваємо курячі жовтки з цукром, розтопленим маслом, молоком, ванільним цукром та сіллю.міксер
  2. Додаємо до отриманої маси борошно, ( просіюєм борошно заздалегідь), і розпушувач для тіста. І знову добре збиваємо.тісто
  3. Потім тісто виливаємо у форму для запікання та рівномірно розподіляємо.тісто пирога
  4. Зверху викладаємо красиво часточки мандаринів. І поливаємо розтопленим вершковим маслом. А також посипаємо двома столовими ложками цукру.смачний пиріг
  5. Потім відправляємо наш пиріг запікатися в духовку, розігріту до 180 градусів, на 30-35 хвилин. Через півгодини пробуємо на готовність шпажкою. Якщо пиріг готовий, дістаємо та посипаємо цукровою пудрою.

Відеорецепт дивись тут:

Після першого приготування цієї смакоти ти просто не зможеш зупинитися! Можеш вже прощатись з усіма дієтами. Воно того не варте!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: