Маринована цибулька для оселедця

Продукти всі доступні, а процес знайомий та простий. Так, доведеться трохи зачекати. Щоб цибуля стала чудовим доповненням для оселедця, її потрібно витримати у маринаді півгодини І ще півгодини в маслі та перці, щоб довести півкільця до досконалості.

Інгредієнти:

  • Цибуля 2-3 шт.
  • Вода 250 мл
  • Оцет 2-3 ст. л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Соняшникова олія 2 ст. л.
  • Чорний перець (мелений) за смаком

Приготування:

  1. Очистіть цибулю і наріжте її півкільцями завтовшки близько 3 мм.ріпчаста цибуля
  2. У глибокій мисці змішайте воду, оцет, сіль та цукор до повного розчинення .маринад для цибулі
  3. Перекладіть цибулю в миску з маринадом і залиште на 30 хвилин.цибуля в маринаді
  4. Відкиньте цибулю на друшляк, дайте рідині повністю стекти.пряний лук
  5. Поперчіть цибулю і полийте олією. Перемішайте та залиште ще на 30 хвилин. Потім викладіть на тарілку разом із оселедцем.оселедці з цибулею

Ви точно не пошкодуєте витраченого часу. Адже з такою соковитою цибулею ваш оселедець стане ще смачнішим. До речі, звичайну цибулю можна замінити на червону, або скомбінувати. Вийде красиво!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: