Новорічний салат з корейською морквою і копченої куркою
від Denzhyttya
26 Грудня, 2021
Інгредієнти:
- редька — 150 гр .;
- корейська морква — 150 гр .;
- копчена куряча грудка — 150 гр .;
- червона цибуля — 100 гр .;
- зелена цибуля — 1 пучок;
- рослинне масло — 2-3 ст. л .;
- оцет 9% — 2/3 ч. л .;
- цукор — 1/5 ч. л .;
- сіль.
Приготування:
- 1 червону цибулину поріжемо півкільцями,
- Додамо 2/3 ч. Л. 9% оцту, дрібку цукру і трохи солі, перемішати.
- Курячі грудки нарізаємо соломкою.
- Редьку очищаємо і натираємо на тертці для корейської моркви.
- У мисці з’єднуємо редьку, 150 гр. корейської моркви, червона цибуля, курячу грудку, пучок дрібно нарізаної зеленої цибулі, заправляємо рослинною олією і перемішуємо.