Ніжна та соковита куряча грудка. Незвичайний рецепт, який підкорив моє серце
від Denzhyttya
31 Грудня, 2021
Якщо куряче м’ясо правильно замаринувати, виходить соковита, ніжна та м’яка страва, ідеальна м’ясна закуска до різних гарнірів та салатів, чудовий святковий варіант.
Інгредієнти:
- куряча грудка, 3 шт
- майонез, 2 ст. л
- зелень свіжа
- сир, 150 г
- гірчиця за смаком
- часник, 2 зубчики
- олія соняшникова
- сіль, перець, спеції, ароматні трави
Приготування:
- М’ясо розрізаємо таким чином, щоб кожна грудка перетворилася на великий пласт м’яса.
- Відбиваємо з двох сторін, посипаємо сумішшю солі та перцю, ароматних трав. Трохи втираємо суміш у волокна.
- Змішуємо майонез із гірчицею на ваш смак.
- Сир та часник натираємо на середній тертці, зелень дрібно січемо.
- Частину сиру та частину часнику та зелені змішуємо.
- М’ясо змащуємо соусом, викладаємо на них сир із часником та зеленню та згортаємо рулети. Обв’язуємо рулети ниткою та викладаємо їх у форму для запікання.
- Верх рулетів змащуємо соусом, що залишився, і відправляємо їх запікатися при 180 градусах близько 40 хвилин.
- Обсипаємо рулети сиром та допікаємо ще 10 хвилин.
- Перед подачею обсипаємо рулети зеленню, ріжемо порційними шматочками та подаємо.
Можна залишити рулети остигати і потім зробити холодну закуску – акуратне нарізування, яке красиво викладаємо на тарілку і подаємо до столу.
Джерело:
skarbnychka-retseptiv.com.ua