Рецепт маринаду, який робить м”ясом’яким та соковитим

Вся справа в правильному маринаді, завдяки якому ви можете зробити м’яким будь-який вид м’яса.

Інгредієнти:

  • сік лимона, 3 ст. л
  • олія соняшникова, 6 ст.л
  • гірчиця, 1 ст. л
  • часник, 8 зубчиків
  • спеції, сіль та перець

Приготування:

  1. М’ясо беріть 1 кг, такої кількості маринаду, якраз буде достатньо на цей об’єм.
  2. Всі інгредієнти перемішуємо та виливаємо маринад до шматків м’яса, руками добре вимішуємо, щоб втерти у волокна маринад. Залишаємо маринуватися на 3 години, але в ідеалі маринувати близько доби, щоб шматки стали м’якими, добре і швидко пропікалися.
  3. Порада: якщо любите, можна маринувати з цибулею або цибулю маринувати окремо, щоб подати її як добавку до закуски.
  4. Готувати шматочки м’яса будь-яким способом: шашлики виходять м’якими та соковитими. Якщо запікатимете в духовці, буде достатньо близько 30 – 40 хвилин і страва буде готова. Можна готувати на решітці, на грилі. Будь-який варіант завжди виходить просто ідеальним та смачним. Навіть якщо ви візьмете курячі стегенця, все одно вони добре і швидко пропікаються, м’ясо не висушиться, а залишиться м’яким і соковитим.Рецепт маринаду, який тверде м'ясо робить м'яким та соковитим

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: