Пиріжки, як пух.

Інгредієнти:

  • відвар картопляний, 400 мл
  • сіль
  • яйце, 1 шт
  • олія соняшникова, 50 мл
  • дріжджі свіжі, 10 г чи сухі, 5 г
  • борошно, 600 г
  • картопляне пюре, 800 г
  • цибуля обсмажена, 1 шт

Приготування:

  1. Картопляне пюре робимо зі шматочком вершкового масла та зеленню, обсмаженою цибулею. Відставляємо охолоджуватися.
  2. У теплий картопляний відвар вбиваємо яйце, солимо, всипаємо дріжджі.
  3. Борошно вводимо частинами та вимішуємо тісто. Дивіться по консистенції своєї маси, головне, не пересипати борошно, щоб тісто не стало занадто тугим і забитим.
  4. Накриваємо та залишаємо в теплому місці на 1 годину.
  5. Тісто обминаємо та формуємо пиріжки з начинкою.
  6. Обсмажуємо їх у олії з двох сторін до рум’яності на невеликому вогні.

Пиріжки, як пух. Знайома продавщиця пиріжків поділилася рецептом

Пиріжки на картопляному відварі виходять пишними, м’якими та дуже довго залишаються свіжими. Для начинки ви можете брати будь-які продукти, наприклад, смачно виходить із грибами та картоплею, печінковим паштетом, м’ясним фаршем тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: