Чудове печиво за 10 хвилин + випічка. М’яке та смачне

Будь-яка здоба на сметані виходить м’якою та ніжною, довго залишається свіжою. Готується тісто дуже просто та швидко, печиво виходить ідеальним.

Інгредієнти:

  • борошно, близько 320 г
  • сметана та вершкове масло по 100 г
  • цукор, 2+3 ст.л
  • сіль дрібку
  • ванілін
  • розпушувач, 1 ч. л
  • яйця, 2 шт

Приготування:

  1. Борошно просіюємо і змішуємо із сіллю та 2 ложками цукру, розпушувачем.
  2. Розм’якшене вершкове масло шматочками змішуємо з борошном і перетираємо в крихту.
  3. Вводимо одне яйце та сметану, вимішуємо м’яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 10 хвилин.
  4. Стіл присипаємо борошном і розкачуємо пласт тіста.
  5. Ріжемо порційними квадратиками, у яких збираємо та защипуємо краї.
  6. Викладаємо на лист, застелений пергаментом, змащуємо збитим яйцем і посипаємо цукром.
  7. Випікаємо при 180 градусах близько 30 хвилин.Чудове печиво за 10 хвилин + випічка. М'яке та смачне

Печиво ніжне, м’яке та ароматне, в середину ви можете придумати начинку з маку, горіхів та інших солодких добавок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: