Я закохалась у цей пиріг з першого шматочка
від Denzhyttya
17 Лютого, 2022
Якщо любите випічку, але не подобається возитися з тістом, то цей варіант вам сподобається. Я закохалася в цей пиріг з першого шматочка, все в ньому ідеальне, починаючи з приготування.
Можна використовувати будь-які ягоди та фрукти, але краще соковиті. Готувати можна в будь-якій формі, тільки рекомендую застелити дно пекарським папером та змастити стінки вершковим маслом.
Інгредієнти:
- Яблука великі – 2 шт.
- Борошно – 1 склянка
- Манка – 1/2 склянки
- Цукор – 1/2-1 склянка
- Сіль – 1 дрібка
- Розпушувач – 1/2 ч.л.
- Вершкове масло – 100 г
Приготування:
- Для початку всипте в миску манку, борошно, цукор, сіль та розпушувач, перемішайте.
- Яблуко почистіть і натріть на великій тертці, трохи збризніть соком лимона, за бажанням додайте корицю і перемішайте.
- ПОРАДА! Не віджимайте сік, він у цьому рецепті необхідний.
- Суху суміш розділіть на 3 частини. Викладіть першу частину на дно форми.
- ВАЖЛИВО! Шари мають бути тонкими.
- Потім викладіть 1/2 частину яблучної начинки. Далі другу частину сухої суміші та другу частину яблук.
- Викладіть залишки борошняної суміші. Зверху вершкове масло.
- Далі поставте в розігріту до 180-190 градусів духову шафу до рум’яності, приблизно на 35-40 хвилин.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки