Смажена капуста вийде в рази смачніша, якщо додати простий інгредієнт
від Denzhyttya
17 Лютого, 2022
Смачно приготувати капусту може навіть недосвідчений кулінар, а допоможе йому в цьому мій рецепт. Така капуста не просто відмінний гарнір, а й смачна начинка на пироги або пиріжки.
Інгредієнти:
- Капуста – 300 грам
- Цибуля ріпчаста – 1 штука
- Морква – 1 штука
- Сіль, перець, спеції – за смаком
- Олія соняшникова – 3 ложки столові
- І секретний інгредієнт, про який розповім далі
Приготування:
- Потрібно нарізати півкільцями цибулю і натерти на великій тертці моркву.
- Обсмажити морквину з цибулею на олії і паралельно нашаткувати капусту.
- Потім у сковороду викласти капусту і смажити, доки не почне відчуватися характерний аромат смаженої капусти.
- Значить, настав час для секретного інгредієнти. А це звичайне молоко. Половини склянки на 300 г капусти цілком достатньо.
- Молоко потрібно влити, закрити сковороду кришкою, зменшити вогонь на мінімум і тушкувати, доки рідина повністю не випарується.
- Наприкінці приготування посолити, поперчити за смаком, за бажання додати спеції, і навіть зелень і вимикаємо плиту.
Дуже смачна тушкована капуста готова. Хоч на гарнір, хоч для начинки у пироги чи пиріжки.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua