Додаємо манку в цибулю і через 10 хвилин котлети готові. М’яса ні грама
від Denzhyttya
29 Березня, 2022
Такі котлети мають хрустку скоринку й особливо смакують із ніжною підливою, яка перебиває запах цибулі
Інгредієнти:
- 0,5 кг цибулі,
- 100 г манної крупи,
- 3 зубчики часнику,
- 2 варені картоплини,
- 1,5 скл. томатного соку,
- 2 лаврові листки,
- сіль та перець за смаком,
- олія для смаження.
Приготування
- Почищену і помиту цибулю наріжте дрібно.
- Натріть на тертці картоплю, зварену «в мундирах».
- Додайте інші інгредієнти і все добре вимішайте.
- Залиште масу постояти, щоб манка розбухла й увібрала в себе зайву рідину.
- Якщо фарш вийшов надто рідким, підсипте трохи борошна.
- Сформуйте пласкі палянички й обсмажте їх з обох боків до золотистої скоринки.
Страва вже готова до вживання. Але ще смачнішою вона буде з томатною підливою. Доведіть до кипіння на сковороді томатний сік із сіллю та лавровим листям. Залийте ним котлети, складені в каструлю з товстим дном, і тушкуйте на слабкому вогні протягом 15 хвилин. За цей час манка добре розбухне, котлети стануть м’якими і на смак нагадуватимуть тюфтелі.
Смачного!
Джерело:
www.volyn.com.ua