Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць

Цей десерт без випічки готується напрочуд просто. І не потрібно жодного желатину! М’яка основа з печива, солодкий вершковий шар та шоколадна шапочка! Звучить апетитно, а насправді виходить ще смачнішо.

Для приготування шоколадного десерту вам знадобиться найпростіше цукрове печиво. Таке продається у магазині за копійки. Шоколад можна обрати як гіркий, так і молочний.

Інгредієнти:

  • Печиво – 250 г
  • Вершкове масло – 120 г
  • Цукрова пудра – 200 г
  • Вершки – 200 мл
  • Молочний шоколад – 180 г

Приготування:

  1. Подрібніть печиво в крихту за допомогою блендера та змішайте його зі 100 г розтопленого вершкового масла.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  2. Застеліть форму фольгою і викладіть масу печива рівним шаром.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  3. Постійно помішуючи, обсмажте цукрову пудру на сухій сковороді до однорідного рідкого стану.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  4. Влийте 150 мл вершків і продовжуйте готувати, помішуючи, доки маса не стане однорідною.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  5. Додайте 20 г вершкового масла і добре перемішайте інгредієнти. Залийте приготованою сумішшю шар печива, рівномірно розподіліть.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  6. Залийте шоколад гарячими вершками, що залишилися, і перемішуйте, поки маса не стане однорідною.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  7. Покрийте десерт шоколадним шаром і приберіть його в холодильник до застигання.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць
  8. Акуратно вийміть десерт із форми та наріжте порційними шматочками.Швидкий шоколадний десерт без борошна та яєць

Ви можете готувати десерт із печива як у звичайній формі для випікання, так і у фігурних формах. Тоді ваші цукерки можуть мати форму зірочок, сердець чи квіточок. Діти люблять такі солодощі! А які десерти ви любите найбільше?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: