М’яке яблучне печиво без яєць і цукру. І все одно дуже смачне та солодке
від Denzhyttya
16 Травня, 2022
Приготуйте це просте дієтичне печиво, і воно вас здивує м’яким, приємним смаком. Ні грама цукру, і при цьому воно більш ніж солодке. Його можна готувати у піст і на дієті!
Інгредієнти:
- 2 яблука
- 2 ст. л. лимонного соку
- 80 гр. манної крупи
- 100 г родзинок
- 50 гр. соняшникової олії
- 130 гр. рисового або вівсяного борошна
- 1 ч. л. розпушувача
Приготування:
- Два великі яблука очистіть і натріть на тертці. Додайте манку, заздалегідь замочені у гарячій воді та промиті родзинки, 2 ст. л. лимонного соку.
- Накрийте плівкою і відправте в холодильник на годину, щоб набухла манка.
- Просійте борошно, додайте олію та розпушувач, перемішайте. Перекладіть на лист, вистелений пергаментним папером, розрівняйте пальцями.
- Наріжте на порційні шматочки. Відправте в духовку, розігріту до 180 градусів на 30-40 хвилин.
Готове печиво дуже смачне і в гарячому, і холодному вигляді. Воно м’яке, досить солодке та ароматне!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки