Салатна капуста «по-німецьки» щойно закінчується в холодильнику, готую ще

Салатна капуста «по-німецьки». Щойно закінчується у холодильнику, рідні просять повторити ще раз. Капуста виходить хрумка і дуже смачна. Можна зберігати в холодильнику до 1 місяця, якщо звичайно достоїть до цього моменту.

Інгредієнти:

  • капуста – 1,5 кг
  • цибуля – 2 шт
  • перець болгарський – 1 шт
  • гірчиця – 1 ст.л.

Для маринаду:

  • цукор – 50 гр
  • сіль – 1 ст.л.
  • оцет 9% – 60 мл
  • соняшникова олія – 100 мл
  • чорний перець – за смаком

Приготування:

  1. Капусту нашаткуємо, вага нашаткованої капусти 1,5 кг.Салатна капуста «по-німецьки» щойно закінчується в холодильнику, готую ще
  2. Наріжемо кубиками 2 цибулини і наріжемо кубиками 1 болгарський перець. У велику миску кладемо капусту, цибулю, болгарський перець, перемішаємо і відставимо вбік.Салатна капуста «по-німецьки» щойно закінчується в холодильнику, готую ще
  3. На 1,5 кг нашаткованої капусти: у сотейник кладемо 50 г цукру, 1 ст.л. солі, вливаємо 60 мл 9% оцту, 100 мл соняшникової олії та додаємо чорний перець за смаком, перемішуємо та ставимо на вогонь.Салатна капуста «по-німецьки» щойно закінчується в холодильнику, готую ще
  4. Як закипить, киплячим маринадом заливаємо капусту і відразу перемішуємо, тепер додаємо 1 ст.л. гірчиці. Ще раз все добре перемішуємо.
  5. Тепер перекладаємо в каструлю, закриваємо кришкою і залишаємо на добу в прохолодному місці, щоб настоялася капуста.Салатна капуста «по-німецьки» щойно закінчується в холодильнику, готую ще
  6. Пройшло 24 години, капусту перемішуємо, розкладаємо по банкам або контейнерах прибираємо в холодильник і можна приступати до дегустації. Як я вже казала, зберігається вона в холодильнику до 1 місяця, так що сміливо можна готувати за раз по 2 порції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: