Кабачки у мене не затримуються, готую з них закуску: кабачки “особливі”

Сьогодні хочу поділитися рецептом кабачків “Особливі”. Вважаю, що цю назву вони отримали по праву, виходить найсмачніша закуска, чим довше стоїть, тим смачнішою стає.

Інгредієнти:

  • кабачки – 2-3 шт (700 гр)
  • сік лимона – 3-4 ст.л.
  • сіль – за смаком (близько 1 ч. л.)
  • цукор – 1 ч.л.
  • часник – 3 зубчики
  • кріп – за смаком (або кінза)
  • петрушка – за смаком
  • олія соняшникова – для смаження

Приготування:

  1. Кабачки моєму, з молодих шкірку очищати не обов’язково.
  2. Розрізаємо на пластинки, солити на даному етапі не потрібно, щоб уникнути появи соку.Кабачки у мене не затримуються, готую з них закуску: кабачки "особливі"
  3. У сковороду наливаємо олію і обсмажуємо кабачки з двох сторін до золотистого кольору, приблизно по 1,5 -2 хвилини з кожного боку.Кабачки у мене не затримуються, готую з них закуску: кабачки "особливі"
  4. Приготуємо заправку. У миску вливаємо сік лимона, я використовую вже готовий, що дуже зручно, дрібно порубану зелень кропу та петрушки, дрібно порізані зубчики часнику, цукор і все добре перемішаємо.Кабачки у мене не затримуються, готую з них закуску: кабачки "особливі"
  5. У відповідний контейнер викладаємо шар обсмажених кабачків, підсолюємо за смаком, поливаємо заправкою і так далі, поки не закінчаться всі кабачки. Прибираємо в холодильник на 30 хвилин, а після можна пригощатись.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: