Ніжні шлуночки: вже багато років готую тільки за цим рецептом

Знаю, що багато хто не вміє готувати шлунки і перше враження від цієї їжі незрозуміле. Для того, щоб вам і вашим рідним було смачно, пропоную свій рецепт приготування. Ось побачите, ця страва часто буде присутня на вашому столі.

Для приготування знадобиться багато цибулі, вона зіграє важливу роль.

Інгредієнти:

  • Шлунки курячі – 600 г
  • Цибуля ріпчаста велика – 2 шт.
  • Сметана – 1 склянка
  • Сіль та перець – за смаком
  • Соняшникова олія для смаження

Приготування:

  1. Отже, наріжте цибулю як більше подобається і обсмажте на олії до рум’яності.Ніжні шлуночки: вже багато років готую тільки за цим рецептом
  2. Шлуночки промийте і очистіть якщо це необхідно, я купила вже чищені.
  3. Наріжте на середні шматочки, але не дрібніть.
  4. Викладіть в сковороду до цибулі і обсмажте на середньому вогні, при цьому помішуйте.Ніжні шлуночки: вже багато років готую тільки за цим рецептом
  5. У процесі виділиться сік, так і має бути.
  6. Потім посоліть, поперчіть, накрийте кришкою та тушкуйте у власному соку 1 годину на слабкому вогні.Ніжні шлуночки: вже багато років готую тільки за цим рецептом
  7. ПОРАДА! Якщо в процесі приготування рідина випарувалася, додайте трохи гарячої води. Через годину спробуйте один шматочок шлунка, якщо жорсткуватий, тушкуйте ще хвилин 20-30.
  8. Далі додайте сметану, прогрійте на середньому вогні до кипіння і зніміть з вогню.Ніжні шлуночки: вже багато років готую тільки за цим рецептом

Ось і все, смачні шлуночки в сметані готові.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: