Кабачок готую тепер так, яйця більше не їм. Рецепт кабачка, просто та смачно
21 Червня, 2022
Тепер готую кабачки лише у такий спосіб. У цьому рецепті хочу поділитися, як посмажити незвичайним способом найпростіший кабачок. Кабачки містять дуже мало калорій, крім того містять величезну кількість корисних мікроелементів, наприклад: калій і вітамін A.
Інгредієнти:
- один молодий кабачок
- помідор 1 шт
- пучок свіжого кріп
- яйце 1 шт
- сіль за смаком
Приготування:
- Нам знадобиться молодий кабачок. Помити і нарізати кружечками, товщиною приблизно 1,5-2 сантиметри.
- Рівно розкладаємо. Тепер необхідно вирізати серединку у кожного кружечка. Я взяла келих і видавила серединки.
- Ось так все рівно має вийти.
- Далі вирізані серцевини потрібно нарізати. І дрібно подрібнити.
- Висипаємо в глибоку тарілочку.
- Беремо один помідор і теж нарізаємо шматочками. Додаємо його до нарізаного кабачка.
- Пучок свіжого кропу добре подрібнити. Додаємо до кабачків та помідорів.
- Розбиваємо одне яйце, солимо за смаком. Все добре перемішуємо.
- На розігріту сковороду наливаємо олію і добре змащуємо.
- Викладаємо наші кабачкові кільця. І начиняємо їх начинкою.
- Накрити кришкою та смажити на середньому вогні 2-3 хвилини.
- Потім перевернути і обсмажити з іншого боку також 2-3 хвилини, накривши кришкою.
Апетитна та швидка закуска з кабачка готова.
Можна подавати як самостійну страву, або поєднувати з м’ясом чи птицею.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua