Торт “Королівський” готую за 25 хвилин разом із випічкою

Вітання! Сьогодні хочу поділитися рецептом тортика за 25 хвилин під назвою «Королівський». Назва говорить сама за себе, він справді виходить дуже смачний, можна здивувати своїх рідних та несподіваних гостей. Інгредієнти для приготування звичайні і у багатьох знайдуться на кухні.

Інгредієнти:

  • Яйце – 2 шт
  • Цукор – 180 гр
  • Ванілін – 1 пачка
  • Сметана – 200 гр
  • Борошно – 160 гр
  • Сода – 1 ч.л. (погасити)
  • Сіль – 1/4 ч.л.
  • Какао порошок – 1 ст.л.
  • Мак – 1 ст.л.
  • Родзинки – 2 ст.л.

Для крему:

  • Сметана – 450 гр
  • Цукрова пудра – 2-3 ст.л
  • Лимонна кислота – 1/3 ч.л.

Приготування:

  1. Приготуємо тісто: в миску розбиваємо 2 яйця, додамо дрібку солі, 180 г цукру, ванілін. Збиваємо міксером, довго збивати не потрібно достатньо, щоб яйця почали перетворюватися на пишну масу.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  2. Тепер додаємо 200 г сметани у мене жирністю 20%, перемішаємо і додаємо борошно 160 грам. Тепер додамо 1 чл соди та погасимо соду оцтом. Перемішуємо і тісто готове.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  3. Ділимо тісто на 3 рівні частини за вагою 220 грам. В одну частину додамо 1 столову ложку какао порошку, сюди ще додаю 1 ст л сметани додатково, щоб тісто не було занадто густим, в другу 1 столову ложку маку, в третю 2 ст л родзинок, родзинки заздалегідь потрібно промити.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  4. Перемішуємо. Беремо стандартне деко від духовки, застеліть папером для випікання. Візуально розділимо на 3 частини, спочатку кладемо тісто з какао по середині, розрівнюємо і по краях кладемо тісто з маком та із родзинками.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  5. Розрівнюємо та ставимо в духовку, встановлюємо нагрівання верх низ, температуру 160 градусів та встановлюємо таймер на 15 хвилин.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  6. Готовий корж дістаємо з духовки, обрізаємо краї і розрізаємо на 3 рівні частини.
  7. Приготуємо крем: в миску кладемо 450 грам сметани, додаємо 2-3 столові ложки цукрової пудри, я ще додаю трохи лимонної кислоти, тоді тортик не виходить солодким. Перемішуємо крем ложкою, збивати не потрібно, тому що при збиванні магазинна сметана буде рідкою. Якщо використовуватимете домашню сметану, то потрібно збити до легкого загустіння.
  8. Беремо коржі та промазуємо кремом, тепер на перший корж кладемо другий корж змащеною стороною вниз, змащуємо кремом і кладемо третій корж.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  9. Змащуємо кремом, що залишився, боки і верх тортика. Обрізки перетворюємо на крихту і посипаємо тортик.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою
  10. Торт готовий, тепер дамо йому постояти хвилин 30 за кімнатної температури і прибираємо в холодильник. Якщо немає часу чекати, можна приступати до дегустації зараз. Що ми зробили. Ось такий тортик виходить у розрізі, м’який і дуже смачний.Торт "Королівський" готую за 25 хвилин разом із випічкою

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: