Влітку обов’язково готую рулетики з баклажанів
1 Серпня, 2022
Розповім, як я готую рулети з баклажанів – вони такі смачні, що хочеться їсти та їсти. Така закуска будь-який стіл прикрасить.
Інгредієнти:
- баклажани 2 шт
- цибуля 1 шт
- помідори 2шт
- болгарський перець 1-2шт
- часник 2 зубчики
- зелень
- сіль за смаком
- спеції
- яйце 3шт
- борошно (для панірування)
- сіль за смаком
- майонез (за бажанням)
Приготування:
- Баклажани нарізаємо вздовж тонкими пластинками. Посолити та залишити на 20 хвилин.
- Помідори, болгарський перець та цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Додаємо до них часник, зелень, сіль та спеції за смаком.
- Баклажани добре промити та висушити.
- Яйця із сіллю збити в окремій тарілці. Обвалюємо баклажан у борошні, потім обмочуємо в яйці. Підсмажуємо на сковороді до золотистого кольору із двох сторін.
- Потім баклажан змащуємо майонезом (за бажанням) і викладаємо начинку. Загортаємо в рулетик.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua