Фаршировані баклажани, запечені в духовці. Найсмачніша вечеря для всієї родини
11 Серпня, 2022
Ці фаршировані баклажани із соковитою начинкою в духовці готуються просто, а виходять дуже смачними!
Інгредієнти:
- Баклажани – 3 шт.
- Соняшникова олія – 50 мл.
- Сіль – 1 ч.л.
- Паприка – 1 ч.л.
- Спеції за смаком
Начинка:
- Фарш – 350 гр.
- Цибуля – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Болгарський перець – 1 шт.
- Часник – 1-2 зуб.
- Помідор – 1 шт.
- Сіль за смаком
- Спеції за смаком
Приготування:
- Баклажани помити, розрізати вздовж навпіл.
- Форму змастити олією. Баклажани зверху змастити олією зі спеціями і запекти в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
- На сковороді смажимо цибулю, моркву, болгарський перець та фарш до готовності. Солимо за смаком. Додаємо спеції та часник та дрібно нарізані помідори. Смажимо хвилин 5.
- У баклажанах зробити поглиблення ложкою. Заповнити їх начинкою із фаршу. Зверху викладаємо часточки помідорів та посипаємо сиром. Запікаємо ще 20 хвилин.
Готую страву посипаємо зеленню за бажанням.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua