“Цей абрикосовий пиріг – мій фаворит”: міняю фрукти або ягоди і виходить новий смак
18 Серпня, 2022
М’який, повітряний та неймовірно смачний абрикосовий пиріг. Готую його влітку щодня, замінюючи фрукти чи ягоди, і виходить новий смак! Мінімум продуктів, які завжди знайдуться вдома.
Інгредієнти:
- Яйця – 2 штуки (середні)
- Цукор – 100 грам
- Сметана – 85 грам
- Соняшникова олія – 55 грам
- Борошно – 180 грам
- Ванілін – за смаком
- Розпушувач – 8 грам
- Абрикоси – 200 грам (100гр в тісто + 100гр для прикраси)
Приготування:
- Абрикоси нарізаємо на маленькі шматочки і кладемо в кухонний комбайн. Додаємо сметану та подрібнюємо.
- У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером, одночасно вливаючи олію.
- Вливаємо абрикосову масу, ванілін і перемішуємо міксером.
- Просіюємо борошно та розпушувач, змішуємо міксером.
- Абрикоси нарізаємо тонкими часточками.
- Форму для запікання мажемо маслом і злегка присипаємо борошном. Вливаємо підготовлену масу, зверху кладемо абрикоси.
- Випікаємо 35 хвилин, при температурі 180 градусів.
Смачного!
Джерело:
zhyttia.com.ua