“Цей абрикосовий пиріг – мій фаворит”: міняю фрукти або ягоди і виходить новий смак

М’який, повітряний та неймовірно смачний абрикосовий пиріг. Готую його влітку щодня, замінюючи фрукти чи ягоди, і виходить новий смак! Мінімум продуктів, які завжди знайдуться вдома.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 штуки (середні)
  • Цукор – 100 грам
  • Сметана – 85 грам
  • Соняшникова олія – 55 грам
  • Борошно – 180 грам
  • Ванілін – за смаком
  • Розпушувач – 8 грам
  • Абрикоси – 200 грам (100гр в тісто + 100гр для прикраси)

Приготування:

  1. Абрикоси нарізаємо на маленькі шматочки і кладемо в кухонний комбайн. Додаємо сметану та подрібнюємо.
  2. У глибоку миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і збиваємо міксером, одночасно вливаючи олію.
  3. Вливаємо абрикосову масу, ванілін і перемішуємо міксером.
  4. Просіюємо борошно та розпушувач, змішуємо міксером."Цей абрикосовий пиріг - мій фаворит": міняю фрукти або ягоди і виходить новий смак
  5. Абрикоси нарізаємо тонкими часточками."Цей абрикосовий пиріг - мій фаворит": міняю фрукти або ягоди і виходить новий смак
  6. Форму для запікання мажемо маслом і злегка присипаємо борошном. Вливаємо підготовлену масу, зверху кладемо абрикоси."Цей абрикосовий пиріг - мій фаворит": міняю фрукти або ягоди і виходить новий смак
  7. Випікаємо 35 хвилин, при температурі 180 градусів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: