Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно

Сьогодні хочу поділитися рецептом фаршированих кабачків в духовці. Кабачки “Човники” виходять дуже смачними. Жоден сезон у мене не обходиться без цієї страви. Приготування не потребує багато часу.

Інгредієнти:

  • кабачки великі – 2 шт.
  • фарш – 600 г.
  • сметана – 3 ст.л.
  • часник – 4 зубчики
  • сир – 150 г.
  • сіль, перець – за смаком
  • кип’яток – 100 мл.

Приготування:

  1. Великі дорослі кабачки миємо, очищаємо від шкірки та розрізаємо вздовж навпіл. Щоб вони краще лежали в деку, трохи зрізаємо опуклу частину.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  2. І починаємо за допомогою столової ложки очищати від насіння, щоб вийшли “човники”. Змащуємо лист олією і викладаємо сюди всі підготовлені кабачки.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  3. Беремо 600 грам будь-якого фаршу, у мене свино-яловичий, додаємо сіль та чорний мелений перець. Перемішуємо.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  4. В окрему миску кладемо 3 столові ложки сметани, сюди ж пропускаємо через прес 4 зубчики часнику і перемішуємо. Половиною порції соусу змащуємо всі кабачки.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  5. Приблизно по 1 чайній ложці на кожен “човник”. Далі солимо і перчимо. Заповнюємо кабачки фаршем і змащуємо сметаною, що залишилася.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  6. Зверху викладаємо натертий сир. У лист наливаємо 100 мл. кип’ятку, накриваємо фольгою і відправляємо в наперед розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно
  7. Дістаємо, знімаємо фольгу і відправляємо в духовку ще на 10-15 хвилин до рум’яності. Посипаємо зеленню та подаємо до столу.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно

Фаршировані кабачки “Човники” виходять дуже смачними, ситними та ніжними. Гарний варіант для обіду чи вечері.Ці фаршировані кабачки такі смачні, ви будете у захваті від результату. Дуже смачно та ситно

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: