«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг

Ну дуже ніжний та смачний яблучний пиріг! Багато яблук і мало тіста, яке тане в роті, наче крем. Зовсім не складний у приготуванні. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яйця – 2 штуки
  • Цукор – 60 грам
  • Молоко – 100 мл
  • Борошно – 80 грам
  • Вершкове масло – 30 грам
  • Розпушувач – 5 грам
  • Ванілін – за смаком
  • Яблука – 4 штуки (800 грам)
  • Сік лимона – 15 грам

Приготування:

  1. Яблука нарізаємо тонкими часточками та поливаємо соком лимона.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг
  2. У яйця всипаємо цукор і збиваємо міксером.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг
  3. Додаємо ванілін, молоко, розтоплене вершкове масло та змішуємо міксером.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг
  4. У два прийоми всипаємо борошно, розпушувач і змішуємо міксером.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг
  5. Поступово викладаємо часточки яблук та акуратно перемішуємо.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг
  6. Форму 18 сантиметрів змащуємо вершковим маслом та акуратно викладаємо тісто. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на годину.«Мало тіста, багато яблук – тісто перетворюється на крем»: яблучний пиріг

Бажаю Вам вдалого приготування та чудового настрою!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: