Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво

Вітання! Сьогодні хочу поділитися рецептом фаршированих кабачків. Одна з улюблених літніх страв. Підійде як для обіду, так і вечері.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 1 кг
  • Фарш – 500 гр
  • Перець – 2 шт
  • Цибулина – 1 шт
  • Сіль – 1/2 ч.л.
  • Чорний перець – 1/3 ч.л.
  • Аджика суха – 1/2 ч.л.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Сир твердий – 100-150 гр

Приготування:

  1. Займемося спочатку кабачком, очистимо від шкірки і поріжемо на кружечки шириною 2 см.
  2. Тепер за допомогою ложки забираємо середину.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  3. Кладемо в миску та солимо кабачки, на 1 кг кабаків 1 ч.л. солі. Залишимо обов’язково кабачки постояти хвилин 15, щоб вони віддали рідину і в готовій страві не були водянистими.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  4. За цей час займемося начинкою. Цибулину поріжемо. На сковороду наливаємо трохи олії, кладемо цибулю і смажимо до напівпрозорості, знімаємо з вогню.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  5. 2 невеликі солодкі перці і трохи зелені поріжемо.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  6. За допомогою блендера подрібнимо перець, 3 зубчики часнику та зелень.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  7. У миску кладемо 500 грам фаршу, додаємо подрібнені овочі, цибулю обсмажену проб’єм блендером і додамо до фаршу, додаємо половину ч.л. солі, чорний перець, суху аджику і перемішуємо, якщо фарш вийшов сухуватим додайте столову ложку сметани.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  8. За цей час кабачки виділили рідину, її зливаємо, кабачки обсушуємо паперовим рушником.
  9. Беремо лист, у мене внутрішні розміри 31,5 см на 25 см. Змащуємо олією, кладемо кабачки, середину наповнюємо фаршем.Рецепт фаршированих кабачків. Це швидко, просто, смачно та красиво
  10. Ставимо в розігріту духовку, готуємо при 200 градусах 25-30 хвилин, орієнтуйтеся по своїй духовці. Натріть сир на дрібній тертці, за бажанням сир можна змішати з майонезом, посипаємо кабачки і ставимо ще в духовку на 5-10 хвилин до золотистого апетитного кольору сиру.

Кабачки подаємо до столу як самостійну страву.

Спробуйте приготувати, і я впевнена, що ви гідно оціните цю страву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: