Соковитий салат із капусти: готую круглий рік

Якщо хтось пам’ятає класичний салат «Солянка», то цей рецепт саме для вас, такої ароматної та соковитої капусти з овочами, вам точно не вистачало за вечерею.

Інгредієнти:

  • капуста, 2 кг
  • солодкий перець та морква по 3 шт
  • часник, 1 головка
  • сіль, 1 ст.л на 1  л банку
  • оцет винний чи звичайний, 0.5 склянки на 1 літрову  банку
  • гаряча вода
  • лимон

Приготування:

  1. Моркву натираємо на великій тертці. Солодкий перець ріжемо шматочками, капусту шаткуємо.
  2. Овочі перемішуємо та утрамбовуємо в банки. Переминати капусту не потрібно, у цьому рецепті цього етапу немає.
  3. Укладаємо шматочки часнику.
  4. Насипаємо зверху сіль, вливаємо оцет і заливаємо гарячу воду. Робимо проколи паличкою, щоб вода протікала по всій банці.Нарізати, перемішати та з'їсти через 3 дні. Соковитий салат із капусти: готую круглий рік
  5. Укладаємо зверху по кружечку лимона і закриваємо кришками.
  6. Перевертаємо банки кілька разів, щоб оцет та сіль розійшлися по всій банці.
  7. Залишаємо капусту на 3 доби при кімнатній температурі.
  8. Зберігати салат слід у холодильнику.Нарізати, перемішати та з'їсти через 3 дні. Соковитий салат із капусти: готую круглий рік

Таку закуску ви можете робити цілий рік, білокачанна капуста є завжди, тому вам не важко буде радувати себе таким салатом.Нарізати, перемішати та з'їсти через 3 дні. Соковитий салат із капусти: готую круглий рік

Якщо вам подобається салат із спеціями, тоді додавайте суміш перців, лавровий лист, кріп парасольки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: