Печиво «Кокосанка» – райська насолода. Ніжне та м’яке печиво до чаю.

Сьогодні хочу запропонувати дуже легкий рецепт м’якого  кокосового печива до чаю! Печиво просто тане в роті, зверху злегка хрустка скоринка, а всередині  м’яке. Печиво нагадує кокосовий бісквіт. А головне: все готується дуже просто! Рекомендую!

Інгредієнти:

  • Борошно – + / – 110 г
  • Кокосова стружка – 100 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Цукор – 80 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Ванілін – дрібка
  • Сіль – щіпка

Приготування:

Всі інгредієнти для тіста повинні бути кімнатної температури.

  1. До розм’якшеного вершкового масла додаємо цукор, ванілін, дрібку солі і збиваємо міксером пару хвилин до пишної маси.
  2. Тепер додаємо яйця і ще раз збиваємо міксером.
  3. Додаємо кокосову стружку і перемішуємо лопаткою.
  4. Борошно змішуємо з розпушувачем і просіюємо до решти інгредієнтів, замішуючи тісто.
  5. Готове тісто має вийти в’язкої консистенції. Накриваємо тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин, щоб воно стало щільніше і було простіше сформувати печиво.
  6. Охолоджене тісто дістаємо, скочуємо з нього кульки ( я беру приблизно по 1 ч.л. ) і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Зверху на кожне тістечко можна злегка натиснути долонькою, щоб воно вийшло більш плоскими.
  7. Відправляємо печиво в духовку, розігріту до 170 градусів і випікаємо 10-15 хвилин до легкого рум’янцю.

Печиво виходить просто чудовим! Зверху дуже хрустке, всередині м’яке з приємним кокосовим смаком!

За бажанням, печиво можна склеїти вареним згущеним молоком або  будь – яким кремом і вийде вишукане кокосове тістечко!

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: