Печиво «Кокосанка» – райська насолода. Ніжне та м’яке печиво до чаю.
від Denzhyttya
8 Жовтня, 2022

Сьогодні хочу запропонувати дуже легкий рецепт м’якого кокосового печива до чаю! Печиво просто тане в роті, зверху злегка хрустка скоринка, а всередині м’яке. Печиво нагадує кокосовий бісквіт. А головне: все готується дуже просто! Рекомендую!
Інгредієнти:
- Борошно – + / – 110 г
- Кокосова стружка – 100 г
- Вершкове масло – 80 г
- Цукор – 80 г
- Яйця – 2 шт.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Ванілін – дрібка
- Сіль – щіпка
Приготування:
Всі інгредієнти для тіста повинні бути кімнатної температури.
- До розм’якшеного вершкового масла додаємо цукор, ванілін, дрібку солі і збиваємо міксером пару хвилин до пишної маси.

- Тепер додаємо яйця і ще раз збиваємо міксером.

- Додаємо кокосову стружку і перемішуємо лопаткою.

- Борошно змішуємо з розпушувачем і просіюємо до решти інгредієнтів, замішуючи тісто.

- Готове тісто має вийти в’язкої консистенції. Накриваємо тісто харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 30-40 хвилин, щоб воно стало щільніше і було простіше сформувати печиво.

- Охолоджене тісто дістаємо, скочуємо з нього кульки ( я беру приблизно по 1 ч.л. ) і викладаємо на деко, застелене пергаментним папером. Зверху на кожне тістечко можна злегка натиснути долонькою, щоб воно вийшло більш плоскими.

- Відправляємо печиво в духовку, розігріту до 170 градусів і випікаємо 10-15 хвилин до легкого рум’янцю.

Печиво виходить просто чудовим! Зверху дуже хрустке, всередині м’яке з приємним кокосовим смаком!
За бажанням, печиво можна склеїти вареним згущеним молоком або будь – яким кремом і вийде вишукане кокосове тістечко!

Смачного!
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
filizhankakavu.com
Позначки








