Смачнющі здобні булочки з горіхами – виходять неймовірно м’якенькі і ніжні, обов’язково приготуйте їх
від Denzhyttya
27 Листопада, 2022

Це неймовірно смачні і м’якенькі здобні булочки, які Вам точно сподобаються, готувати дуже просто, а виходять красиві та ароматні.

Інгредієнти:
- Молоко 250 мл
- Цукор 150 грам
- Яйця 3 шт
- Вершкове масло 50 грам
- Рослинна олія 50 грам
- Дріжджі 11 грам
- Сіль щіпка
- Борошно 600-659 грам
Для начинки:
- Волоські горіхи 200 грам
- Цукор 200 грам
- жовток 1 шт для змащування
Приготування:
- Дріжджі розводимо в теплому молоці з 1 склянкою борошна та залишаємо на 15 хвилин.

- У чашці збиваємо яйця з цукром, додаємо масло і олію, сіль і перемішуємо до однорідної консистенції.

- Яєчну масу вливаємо в дріжджову і в кілька заходів вводимо борошно, замішуємо тісто.
- Закриваємо кришкою і залишаємо на півтори, дві години у теплому місці.

- Тісто поділити на частини.

- Далі кожну частину розкачати. На кожну частину викласти трохи мелених волоських горіхів та посипати цукром.

- Згорнути трубочкою. А трубочку згорнути равликом.


- Викласти равлики у форму для випічки, змастити верх яйцем (за бажанням).

- Випікати при 180 ° С 20-25 хвилин.
Готово! Приємних Вам приготувань та смачного чаювання .
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Джерело:
plyashka.com









