Простий і дуже смачний рулет із курки: подаю і на гаряче, і на закуску, і на бутербродах – ідеальна заміна магазинній ковбасі
Такий рулет підійде на будь-який випадок! Для сімейної вечері, святкового застілля або просто як смачний сніданок на грінках або бутербродах! Готується просто, швидко та продукти знадобляться найпростіші! Відмінний рецепт, тому сміливо рекомендую пробувати!
Інгредієнти:
Фарш:
- Куряче філе 800 г. (у мене грудка, але краще взяти стегна, вони соковитіші)
- Цибуля 1 шт.
- Панірувальні сухарі 30 г.
- Сіль за смаком
- Чорний перець за смаком
Начинка:
- Яйця варені круто 2 шт.
- Сир 120 г.
- Вершкове масло 30 г.
- Часник 1 зубчик
- Петрушка
Приготування:
- У чашу блендера або через м’ясорубку пропускаємо куряче філе з цибулею. Солимо, перчимо, додаємо панірувальні сухарі, перемішуємо, добре відбиваємо і прибираємо в холодильник на 10-15 хвилин.Я фарш роблю у блендері, тому всі інгредієнти закладаю одночасно.
- Окремо натираємо варені яйця, сир, вершкове масло та зубчик часнику. Додаємо дрібно рубану зелень петрушки та перемішуємо до повної однорідності.
- Вистилаємо харчову плівку, викладаємо фарш і формуємо форму прямокутника.
- Викладаємо підготовлену начинку та загортаємо в рулет. Не забуваємо замазати шов і закрити у рулету бічні частини.За рахунок харчової плівки скручувати такий рулет дуже просто.
- Зверху присипаємо сиром і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20-25 хвилин.
Сиром можна і не посипати ( можна змастити сметаною), саме за рахунок сиру у рулету буде рум’яна апетитна скоринка.
Після духовки можна відразу подавати до столу, поки гарячий! Рулет чудово тримає форму і не розвалюється!
Погодьтеся, в рецепті немає нічого складного, а результат просто чудовий! Я зазвичай завжди готую відразу 2 таких рулети, один з’їдаємо гарячим, а другий йде на бутерброди та перекус на кілька днів вперед. Рекомендую готувати та куштувати, відмінний рецепт з доступних продуктів!
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!