Ніжний торт “Молочна Дівчинка” за 30 хвилин: неймовірно смачний тортик, який ми обожнюємо

Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного торта «Молочна Дівчинка». Готується такий торт неймовірно просто, а головне дуже швидко!

Знадобитися буквально 30 хвилин вашого часу! Такий торт прикрасить будь-який святковий стіл, а гості будуть в повному захваті! Рекомендую!

Інгредієнти:

Для тіста:

  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 180 г
  • Згущене молоко – 380 г
  • Вершкове масло – 50 г
  • Розпушувач – 12 г
  • Сіль – щіпка

Для крему:

  • Вершковий сир – 340 г
  • Вершки (від 30 %) – 300 г
  • Цукрова пудра (цукор) – 70 г

Для прикраси:

  • Білий шоколад – 50 г
  • Горіхи

Приготування:

  1. Всі інгредієнти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури.
  2. Духовку можна відразу ставити розігріватися до 180 градусів, тому що тісто готується дуже швидко.
  3. У миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і злегка збовтуємо вінчиком.
  4. Тепер до яєць додаємо згущене молоко і ще раз перемішуємо.
  5. Борошно змішуємо з розпушувачем і в кілька прийомів просіюємо, замішуючи тісто.
  6. До тіста додаємо розтоплене вершкове масло і ще раз перемішуємо.
  7. Тісто готове!
  8. Тісто візуально ділимо на 2 частини (тому що випікати будемо 2 коржа). Одну частину тіста перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером і розподіляємо по всій поверхні. Тісто розподіляється досить легко, розрівняти поверхню його можна шпателем або лопаткою.
  9. Випікаємо корж в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 7 хвилин. Як тільки корж почав підрум’янюватися, його можна діставати з духовки.
  10. Корж перевертаємо на інший аркуш паперу і знімаємо пергамент, на якому він випікався.
  11. Готовий корж розрізаємо на 4 частини, з боків також підрізаємо краї. Можна зробити торт квадратним, але я захотіла зробити круглий торт, і вирізала кришкою від каструльки коржі (у мене діаметр 15 см). Обрізками ми прикрасимо боки готового торта.
  12. Коржі залишаємо остуджуватися.
  13. Таким же чином випікаємо другий корж.
  14. Коли всі коржі готові і остигають, приготуємо крем. Всі інгредієнти для приготування крему повинні бути холодними.
  15. Для крему я буду використовувати домашній вершковий сир.
  16. Сир перекладаємо в миску, додаємо цукрову пудру (або цукор) і збиваємо міксером близько 1 хвилини, щоб пудра вмішалася в сир.
  17. Тепер до сиру додаємо жирні вершки (від 30 %) і збиваємо міксером до загустіння вершків.
  18. Наш крем готовий! Обрізки бісквіта подрібнюємо в блендері і починаємо збирати тортик.
  19. На тарілку викладаємо корж і покриваємо його кремом.
  20. Накриваємо другим коржем і також покриваємо кремом.
  21. Таким чином збираємо весь торт.
  22. Зверху і з боків вирівнюємо торт кремом.
  23. Боки торта обсипаємо бісквітною крихтою, а верх прикрашаємо тертим білим шоколадом і горішками.
  24. Готовий торт прибираємо в холодильник на просочення мінімум на 2 години.

Торт виходить просто божественним! Це один з найсмачніших тортів!

Обов’язково спробуйте приготувати його, ви не пошкодуєте!)

Приємного приготування та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: