Ніжний торт “Молочна Дівчинка” за 30 хвилин: неймовірно смачний тортик, який ми обожнюємо
від Denzhyttya
8 Січня, 2023
Сьогодні хочу запропонувати вам рецепт дуже смачного торта «Молочна Дівчинка». Готується такий торт неймовірно просто, а головне дуже швидко!
Знадобитися буквально 30 хвилин вашого часу! Такий торт прикрасить будь-який святковий стіл, а гості будуть в повному захваті! Рекомендую!
Інгредієнти:
Для тіста:
- Яйця – 2 шт.
- Борошно – 180 г
- Згущене молоко – 380 г
- Вершкове масло – 50 г
- Розпушувач – 12 г
- Сіль – щіпка
Для крему:
- Вершковий сир – 340 г
- Вершки (від 30 %) – 300 г
- Цукрова пудра (цукор) – 70 г
Для прикраси:
- Білий шоколад – 50 г
- Горіхи
Приготування:
- Всі інгредієнти для приготування тіста повинні бути кімнатної температури.
- Духовку можна відразу ставити розігріватися до 180 градусів, тому що тісто готується дуже швидко.
- У миску розбиваємо яйця, додаємо дрібку солі і злегка збовтуємо вінчиком.
- Тепер до яєць додаємо згущене молоко і ще раз перемішуємо.
- Борошно змішуємо з розпушувачем і в кілька прийомів просіюємо, замішуючи тісто.
- До тіста додаємо розтоплене вершкове масло і ще раз перемішуємо.
- Тісто готове!
- Тісто візуально ділимо на 2 частини (тому що випікати будемо 2 коржа). Одну частину тіста перекладаємо на деко, застелене пергаментним папером і розподіляємо по всій поверхні. Тісто розподіляється досить легко, розрівняти поверхню його можна шпателем або лопаткою.
- Випікаємо корж в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 7 хвилин. Як тільки корж почав підрум’янюватися, його можна діставати з духовки.
- Корж перевертаємо на інший аркуш паперу і знімаємо пергамент, на якому він випікався.
- Готовий корж розрізаємо на 4 частини, з боків також підрізаємо краї. Можна зробити торт квадратним, але я захотіла зробити круглий торт, і вирізала кришкою від каструльки коржі (у мене діаметр 15 см). Обрізками ми прикрасимо боки готового торта.
- Коржі залишаємо остуджуватися.
- Таким же чином випікаємо другий корж.
- Коли всі коржі готові і остигають, приготуємо крем. Всі інгредієнти для приготування крему повинні бути холодними.
- Для крему я буду використовувати домашній вершковий сир.
- Сир перекладаємо в миску, додаємо цукрову пудру (або цукор) і збиваємо міксером близько 1 хвилини, щоб пудра вмішалася в сир.
- Тепер до сиру додаємо жирні вершки (від 30 %) і збиваємо міксером до загустіння вершків.
- Наш крем готовий! Обрізки бісквіта подрібнюємо в блендері і починаємо збирати тортик.
- На тарілку викладаємо корж і покриваємо його кремом.
- Накриваємо другим коржем і також покриваємо кремом.
- Таким чином збираємо весь торт.
- Зверху і з боків вирівнюємо торт кремом.
- Боки торта обсипаємо бісквітною крихтою, а верх прикрашаємо тертим білим шоколадом і горішками.
- Готовий торт прибираємо в холодильник на просочення мінімум на 2 години.
Торт виходить просто божественним! Це один з найсмачніших тортів!
Обов’язково спробуйте приготувати його, ви не пошкодуєте!)
Приємного приготування та смачного Вам!
Джерело:
plyashka.com
Позначки