Запіканка з курячої печінки з яйцями та овочами: неймовірна смакота, яка сподобається навіть не любителям печінки, зберігайте рецепт
від Denzhyttya
12 Січня, 2023
Сьогодні я до вас із дуже смачним рецептом із курячої печінки. Приготуємо дуже ніжну та корисну запіканку. Ця запіканка стане чудовим варіантом як друга страва, корисною заміною ковбасі на бутерброд та чудовим варіантом закуски на святковий стіл.
Насправді я думаю, печінка підійде будь-яка, але я готувала саме з курячою.
Інгредієнти:
- Печінка куряча 500 г
- Яйце куряче (відварені 5 шт, сирі 7 шт) 12 шт
- Морква (відварена, середня) 1 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Зелень (будь-яка) 1 пуч.
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Приготування:
- Курячу печінку промиваємо, прибираємо всі прожилки та нарізаємо на маленькі шматочки. Обсмажуємо печінку на розпеченій сковороді з додаванням олії до освітлення помішуючи, буквально пару хвилин.
- 5 варених яєць нарізаємо на великі шматочки.
- Варену моркву нарізаємо на невеликі шматочки.
- У чашу відправляємо нарізані яйця, туди моркву і зелень.
- 7 яєць збиваємо вінчиком із сіллю та перцем.
- Яєчну суміш виливаємо у чашу і добре перемішуємо.
- Виливаємо все у форму і відправляємо запікатись у розігрітій духовці до 180 С 30-40 хвилин.
Цю запіканку з курячої печінки оцінять не лише любителі печінки, дуже смачно та ніжно.
Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!
Джерело:
plyashka.com