Готуємо крихтке печиво «Спіральки» із пісочного тіста з горіхами та родзинками: простий рецепт дуже смачної випічки до чаю

Приготуємо печиво «спіральки» із пісочного тіста з горіховою начинкою.

Розсипчасті пісочні печива з ароматною начинкою із обсмажених волоських горіхів, коричневого цукру – неймовірно смачно! Печиво з пісочного тіста з горіховою начинкою виходять в міру солодкими, тому зменшувати кількість цукру не потрібно.

Інгредієнти:

Тісто:

  • Борошно – 400 г
  • Сметана – 200 г
  • Масло вершкове (маргарин) – 200 г (можна 100 гр. масла і 100 гр. смальцю)
  • Цукрова пудра – 1 ст.л. в тісто і стільки ж для посипання
  • Сіль – щіпка
  • Ванілін – 1 г

Начинка:

  • Горіхи грецькі – 150 г
  • Родзинки 80 гр
  • Цукор коричневий – 2-3 ст. л.

Приготування:

  1. У миску просіюємо борошно, додаємо цукрову пудру і щіпку солі, перемішуємо і кладемо вершкове масло з холодильника, перетворюємо на крихту.
  2. Вливаємо всередину сметану і замішуємо тісто.Готуємо крихтке печиво «Спіральки» із пісочного тіста з горіхами та родзинками: простий рецепт дуже смачної випічки до чаю
  3. Залишаємо тісто відпочити у холодильнику на 30 хвилин.
  4. Волоські горіхи перемелюємо в окремій мисці, додаємо цукор і згущене молоко, все перемішуємо, начинка готова!
  5. Ділимо тісто на 2 частини, кожну розкачуємо в коло, розрізаємо, викладаємо начинку і згортаємо в рулет і розрізаємо в 2-3 см завтовшки
  6. Випікаємо в духовці при 180 С 25-30 хвилин

Готуйте із задоволенням та діліться своїми результатами з нами у коментарях, зай смакує.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: