Тістечка, що просто тануть у роті: рецепт простенький, але смак неймовірний
від Denzhyttya
31 Січня, 2024
“Ніжні, що тануть у роті, тістечка! Смак не передати словами так смачно, що з’їдають їх миттєво!
Інгредієнти:
Для коржа:
- 2 яйця
- щіпка солі
- 70 гр. цукру
- пакетик ванільного цукру (8 гр.)
- 100 мл. олії
- 200 мл. молока
- пакетик розпушувача (10 гр.)
- 3 ст. л. какао порошку
- 180 гр. борошна
Для крему:
- 180 гр. вершкового сиру
- 2 ст. л. цукрової пудри
- 150 мл. вершків 33%
Начинка:
- ягідний джем (у мене чорничний)
Приготування:
- З’єднуємо яйця, сіль, цукор та ванільний цукор, збиваємо до світлої пишної маси.
- Потім вливаємо олію та молоко і ще раз збиваємо, щоб змішати інгредієнти.
- Потім просіюємо розпушувач, какао та борошно, перемішуєш вінчиком до однорідності.
- Виливаємо на деко і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 15 хвилин.
- Готовність перевіряємо зубочисткою.
- Для крему з’єднуємо і збиваємо сир, цукрову пудру і вершки.
- З готового коржа вирізаємо кружальця.
- Далі з крему видавлюємо бордюр, у серединку викладаємо джем, у мене чорничний.
- Зверху джем покриваємо кремом. А з країв коржа робимо крихту і присипаємо зверху повністю тістечка.
Це так смачно і просто, що Ви просто повинні їх спробувати, впевнена, що сподобаються всім!
Позначки