Тістечка, що просто тануть у роті: рецепт простенький, але смак неймовірний

“Ніжні, що тануть у роті, тістечка! Смак не передати словами так смачно, що з’їдають їх миттєво!

Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами

Інгредієнти:

Для коржа:

  • 2 яйця
  • щіпка солі
  • 70 гр. цукру
  • пакетик ванільного цукру (8 гр.)
  • 100 мл. олії
  • 200 мл. молока
  • пакетик розпушувача (10 гр.)
  • 3 ст. л. какао порошку
  • 180 гр. борошна

Для крему:

  • 180 гр. вершкового сиру
  • 2 ст. л. цукрової пудри
  • 150 мл. вершків 33%

Начинка:

  • ягідний джем (у мене чорничний)

Приготування:

  1. З’єднуємо яйця, сіль, цукор та ванільний цукор, збиваємо до світлої пишної маси.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  2. Потім вливаємо олію та молоко і ще раз збиваємо, щоб змішати інгредієнти.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  3. Потім просіюємо розпушувач, какао та борошно, перемішуєш вінчиком до однорідності.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  4. Виливаємо на деко і відправляємо в розігріту до 180° духовку на 15 хвилин.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  5. Готовність перевіряємо зубочисткою.
  6. Для крему з’єднуємо і збиваємо сир, цукрову пудру і вершки.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  7. З готового коржа вирізаємо кружальця.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
    Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  8. Далі з крему видавлюємо бордюр, у серединку викладаємо джем, у мене чорничний.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
    Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
  9. Зверху джем покриваємо кремом. А з країв коржа робимо крихту і присипаємо зверху повністю тістечка.Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами
    Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами

Це так смачно і просто, що Ви просто повинні їх спробувати, впевнена, що сподобаються всім!Готуємо тістечка, такі ніжні, що просто тануть у роті: рецепт простенький, а смак не передати словами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: