Рецепт яблучного печива, яке варто спробувати

Печиво виходить неймовірно ніжне всередині та хрумке зовні, і повірте, особливо дітки гідно оцінять його і миттєво зі столу така смакота зникне.

Інгредієнти:

  • Яйце 1 шт.
  • Цукор 50 г
  • Вершкове масло 70 г
  • Борошно 170-190 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Сіль щіпка
  • Яблука 3 шт.

Приготування:

  1. Одне яйце та 50 г цукру збиваємо до пишної піни.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами
  2. Додаємо 70 г розтопленого вершкового масла і перемішуємо.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами
  3. Додаємо борошно з розпушувачем, щіпку солі та замішуємо тісто.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами
  4. Три яблука нарізаємо на невеликі шматочки. Яблук може бути більшим або меншим, все залежить від вашого смаку.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами
  5. Додаємо яблука до тіста і перемішуємо. Викладаємо тісто по одній столовій ложці на деко.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами
  6. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° C на 20-25 хвилин.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами

Готове печиво посипаємо цукровою пудрою.Таке печиво з яблуками печу раз на тиждень обов'язково: мої його просто обожнюють - м'якеньке, соковите і дуже смачне, ділюсь рецептом і з Вами

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: