Солодкий витвір: ‘Рубінова перлина’ – рецепт вишуканого шоколадного пляцка з вишнями

Пропоную рецепт неймовірного шоколадного торта з вишнями “Рубінова перлина”. Торт виглядає дуже елегантно і святково.

Інгредієнти:

Бісквіт 28х28см

  • 6 яйця
  • 200 г цукру
  • 300 г борошна
  • 40 г какао
  • 2 ч. л. розпушувача або амонію
  • 200 мл теплої сметани
  • 100 мл маргарину або олії

Вишневий прошарок

  • 350 г вишень без кісточок
  • 500 мл води
  • 50 г цукру
  • 2 пачки вишневого желе по 40 г

Крем

  • 600 мл молока
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 150 г цукру
  • 100-120 г шоколаду
  • 1 ст. л. меленої натуральної або розчинної кави
  • 200 г вершкового масла

Відео рецепт:

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: