Ух, як це смачно! Ніжне “Баунті” – справжня кокосова насолода: беру лише 3 простих інгредієнти і готую улюблений десерт без випічки

Багато любителів солоденького віддають перевагу домашнім десертам. Я також люблю побалувати своїх домашніх смаколиками власного “виробництва”. Зазвичай такі цукерки-десерти часу багато не займають в приготуванні, головне мати бажання. Зрозуміло, солодощами не захоплюємося надмірно, але цукеркою до чаю іноді можна.

І зараз я хочу поділитися з Вами рецептом десерту із трьох інгредієнтів

Інгредієнти:

  • 250 г кокосової стружки
  • 200 г згущеного молока (+/- 20г)
  • 20 г какао

Приготування:

  1. З’єднати кокосову стружку зі згущеним молоком і ретельно перемішати. Готова консистенція має добре сформуватися рукою у грудочку. Відокремити приблизно 1/3 отриманої маси і додати в неї какао. Все добре розмішати з какао, щоб вийшла однорідна маса. Якщо какао погано розмішується, можна додати 1 чайну ложку згущеного молока.e403fc6ec9e0fb26014ff18e53c7f1809a8a39f0d39e1eb6f17e959fe89dacc0
    ed05d7fa1642f0a3840e9632fa5a5eb4
  2. З отриманої шоколадної маси сформувати ковбаску (стіл змастити невеликою кількістю олії). На харчовій плівці сформувати прямокутний пласт, з маси кокосової стружки, що залишилася, зі згущеним молоком молоком, і на нього розмістити шоколадну ковбаску. Ковбаску загорнути туго у прямокутний пласт за допомогою харчової плівки так, щоб вийшов рулетик. Рулетик помістити в холодильник щонайменше на 1 годинуf76f0d24ff0afcc7857dd07d9ee39447
    54f3fe43a15697a3c8ee6cdeb9529721
  3. Застиглий рулетик розрізати на порційні шматочки. За бажання шматочки можна обваляти в кокосовій стружці або какао.e74cad3aac86e6416f032ee18f975b60
    4611c3a176d959027f613a82779791f1

Бажаю приємних приготувань та смачного Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: