1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)

Десерт виходить дуже смачним і ніжним, корисним. Можна зробити на кожен день або на святковий стіл.

Інгредієнти:

  • манна крупа, цукор по 1 склянці;
  • кефір, 2 склянки;
  • олія соняшникова, 0.5 склянки;
  • борошно, 1 склянка;
  • розпушувач, 1 ч.л;
  • какао, 2 ст.л.

Приготування:

  1. Манну крупу змішуємо з цукром і кефіром залишаємо на 30 хвилин, щоб крупа набухла.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)
  2. Після того, як манка набухла, додаємо пів склянки олії.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)
  3. Перемішуємо масу ложкою і всипаємо борошно з розпушувачем. Перемішуємо і ділимо на дві частини.
  4. До однієї частини додаємо 2 ст.л. муки. До іншої – 2 ст.л. какао порошку.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)
  5. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо обидва тіста по кілька ложок, чергуючи біле і коричневе.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)
  6. За допомогою зубочистки робимо малюнок. Виходить зебра.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)
  7. Випікаємо пиріг при 190 градусах близько 40 – 50 хвилин, готовність потрібно обов’язково перевіряти шпажкою.1 склянка манки і 2 склянки кефіру (готую і на свято, і на кожен день)

До такого пирога можна зробити сметанний крем, розтопити шоколад, обсипати його будь-якими горішками та іншими добавками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: