20 хвилин і печиво до чаю готове! Польське печиво «Мазурка»
від Denzhyttya
4 Серпня, 2020
Печиво з прошарком різних сухофруктів, ви можете додавати їх на свій смак.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт
- горіхи, родзинки, цукор по 1 стакану
- борошно – 1 стакан
- розпушувач – 1.5 ч.л
Приготування:
- Яйця збиваємо з цукром.
- Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, висипаємо в яєчну масу.
- Горіхи і сухофрукти подрібнюємо і змішуємо з тістом.
- Форму застеляємо пергаментом, викладаємо тісто.
- Розігрівання духовки – 180 градусів, час випікання – близько 25 хвилин.
Порада: печиво відразу виймайте з форми і розріжте на шматочки – коли воно охолоне, буде кришитися.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки