3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Фаршировані яйця – універсальна страва, яка підійде як для перекусу в будній день, так і для святкового столу. Пропоную відійти від класичного рецепту і приготувати асорті з трьох апетитних начинок на будь-який смак.

Рибна начинка

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • рибні консерви – банка
  • майонез – 70 г
  • свіжа зелень – кілька гілочок
  • спеції – за смаком

Розтовчіть жовтки за допомогою виделки. Додайте майонез, будь-яку консервовану рибу і спеції. Ретельно перемішайте продукти і нафаршируйте яйця. Прикрасьте страву свіжою зеленню.

Начинка з шинки і сиру

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • шинка – 70 г
  • твердий сир – 30 г
  • майонез – 1 ст. ложка
  • спеції – за смаком

Шинку наріжте соломкою, сир і яєчний жовток натріть на тертці. Перекладіть продукти в один посуд, додайте майонез і спеції. Перемішайте і розкладіть начинку в яйця. Страву подавайте охолодженою.

Начинка зі свіжими огірками

3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно

Інгредієнти:

  • свіжі огірки – 2 шт
  • часник – 2 зубчики
  • натуральний йогурт – 1 ст. ложка
  • спеції – за смаком

Натріть на грубій терці яєчний жовток і часник. Один огірок наріжте невеликими кубиками. Перемішайте складові зі спеціями і натуральним йогуртом. Наповніть кожне яйце і приберіть страву в холодильник на 5-10 хвилин. Перед подачею прикрасьте свіжими огірками.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: