3 варіанти начинок для фаршированих яєць: готуємо швидко і смачно
Фаршировані яйця – універсальна страва, яка підійде як для перекусу в будній день, так і для святкового столу. Пропоную відійти від класичного рецепту і приготувати асорті з трьох апетитних начинок на будь-який смак.
Рибна начинка
Інгредієнти:
- рибні консерви – банка
- майонез – 70 г
- свіжа зелень – кілька гілочок
- спеції – за смаком
Розтовчіть жовтки за допомогою виделки. Додайте майонез, будь-яку консервовану рибу і спеції. Ретельно перемішайте продукти і нафаршируйте яйця. Прикрасьте страву свіжою зеленню.
Начинка з шинки і сиру
Інгредієнти:
- шинка – 70 г
- твердий сир – 30 г
- майонез – 1 ст. ложка
- спеції – за смаком
Шинку наріжте соломкою, сир і яєчний жовток натріть на тертці. Перекладіть продукти в один посуд, додайте майонез і спеції. Перемішайте і розкладіть начинку в яйця. Страву подавайте охолодженою.
Начинка зі свіжими огірками
Інгредієнти:
- свіжі огірки – 2 шт
- часник – 2 зубчики
- натуральний йогурт – 1 ст. ложка
- спеції – за смаком
Натріть на грубій терці яєчний жовток і часник. Один огірок наріжте невеликими кубиками. Перемішайте складові зі спеціями і натуральним йогуртом. Наповніть кожне яйце і приберіть страву в холодильник на 5-10 хвилин. Перед подачею прикрасьте свіжими огірками.
Смачного!