Аджика з чорнобривців.

Справжнім відкриттям цього літа стала для мене аджика з чорнобривців . Ця аджика є справжнім хітом цього літа!Аджика з чорнобривців сприяє виділенню шлункового соку, покращує травлення, особливо корисно її додавати до м’ясних і жирних страв людям, схильним до повноти.

Інгредієнти:

  • 20 шт. свіжих квітів чорнобривців (з насінням, але без зеленої коробочки, беремо маленькі, а не великі “повняки”, як говорять в народі).
  • 1,5 склянки чищених волоських горіхів.
  • 7 шт. червоного пекучого перцю.
  • 1 склянка часнику.
  • 1 упак. хмелі-сунелі (або за смаком).
  • 1 упак. коріандру (або за смаком).
  • 50 г солі.

Приготування:

  1. Чорнобривці, горіхи, перець і часник перекрутити 3 рази через м’ясорубку.
  2. Додати сіль, спеції, перемішати, розкласти в стерильні баночки і зберігати в холодильнику.
  3. Зберігається більше року.
  4. Виходить близько двох 250 г. баночок. Дуже пікантний.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: