Айва, фарширована горіхами

 Інгредієнти:
  • Айва – 5 шт.
  • Мед – 1 ст.ложка
  • Волоські горіхи  (ядра) – 20 шт.

приготування

  1. Очищені від шкаралупи волоські горіхи пропускаємо через м’ясорубку, потім додаємо мед або цукор і добре перемішуємо.
  2. Стиглу айву миємо, щоб вона очистилася від пушка, розрізаємо на половинки, видаляємо серцевину, обполіскуємо, підсушуємо та заповнюємо отримані заглиблення горіховою начинкою.
  3. Фаршировані фрукти кладемо одним шаром в каструлю і варимо на пару протягом 30-35 хвилин.
  4. Готову  айву охолоджуємо, викладаємо на блюдо та подаємо до чаю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: