Апельсин та трохи кефіру для швидкого печива: ароматне, листкове з начинкою

Найпростіші рецепти печива виходять найсмачнішими. Цей варіант рецепту подарує вам м’яке та ніжне, ароматне печиво

Інгредієнти:

  • кефір, 120 мл
  • цукор, 20 г
  • яйце, 1 шт
  • вершкове масло, 100 г
  • розпушувач, 1 ч.л
  • борошно, 300 г

Для приготування начинки необхідно:

  • апельсин, 1 шт
  • цукор, 60 г
  • крохмаль, 20 г
  • манна крупа, 1 ст.л

Приготування:

  1. Якщо ви не любите цитрусові аромати та начинки, беріть будь-які інші наповнювачі: джеми та варення, шоколадну пасту, сухофрукти, кокосову стружку тощо.
  2. У кефір всипаємо цукор, додаємо яйце і вимішуємо віночком.
  3. Борошно просіюємо і з’єднуємо з розпушувачем.
  4. У борошно додаємо охолоджене вершкове масло шматочками або терте і перетворюємо масу в крихту.
  5. Змішуємо обидві основи та перемішуємо, вимішуємо тісто.
  6. Накриваємо та прибираємо в холодильник на 10 хвилин.
  7. Апельсин промиваємо та ошпарюємо кип’ятком. Ріжемо шматочками та подрібнюємо за допомогою блендера.
  8. Змішуємо з крохмалем та цукром, перебиваємо до однорідності.
  9. Розкачуємо тісто в тонкий пласт, рівномірно змащуємо начинкою, згортаємо рулет.Апельсин та трохи кефіру для швидкого печива: ароматне, листкове з начинкою
  10. Ріжемо порційними шматочками і викладаємо на лист, застелений пергаментом.Апельсин та трохи кефіру для швидкого печива: ароматне, листкове з начинкою
  11. Випікаємо при 180 градусах близько 20 хвилин до рум’яності.Апельсин та трохи кефіру для швидкого печива: ароматне, листкове з начинкою

Печиво виходить хрустким з м’якою та ніжною серединкою, дуже ароматне. Змінюючи щоразу наповнювачі, ви отримаєте різноманітність солодкого меню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: