Апетитні фаршировані гриби, які в мить змітаються зі столу
від Denzhyttya
1 Лютого, 2021
- Кожну господиню порадує простий і доступний склад інгредієнтів, а також легкість приготування.
Представляємо вашій увазі рецепт смачної гарячої закуски, яка сподобається абсолютно всім.
Цю страву можна вважати гідною святкового столу. Підійде для будь-яких застіль. Така закуска відмінно поєднується з багатьма іншими стравами і змітається зі столу в мить.
Грибочки не лише прикрасять застілля, але і подарують неймовірну насолоду всім любителям смачно поїсти. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Інгредієнти:
- 500 г яловичого фаршу
- половина чайної ложки солі
- половина чайної ложки чорного меленого перцю
- 1 столова ложка дрібно нарізаної петрушки
- половина чайної ложки солодкої паприки
- 1 кг грибів
- 50 г тертого сиру
- 20 мл оливкової олії
Приготування:
- У першу чергу в окрему ємність відправляємо фарш, сіль, чорний мелений перець, дрібно нарізану петрушку і солодку паприку.
- Добре все перемішуємо і формуємо тюфтельки однакового розміру.
- Після чого промиваємо добре гриби і зрізаємо ніжки. Розкладаємо їх на деку, попередньо змазаному оливковою олією.
- Тепер в шапочках розміщуємо підготовлені тюфтельки і скроплюємо все невеликою кількістю олії.
- Використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції твердий сир. Присипаємо ним заготовки і поміщаємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на пів години.
Смачного!
Джерело:
ukr.media