Бабуся навчила готувати торт без метушні з тістом: рецепт торта, який не має собі рівних
від Denzhyttya
20 Січня, 2022
Швидкий рецепт торта, коли гості мають незабаром прийти, а до чаю немає нічого солодкого. Десерт із пісочного печива із заварним кремом.
Інгредієнти:
- яйця, 2 шт.
- цукор, 100 г
- крохмаль кукурудзяний, 2 ст.л
- ванілін
- молоко, 800 мл
- масло вершкове, 80 г
- печиво, 600 г
Приготування:
- Для крему змішуємо всі продукти, окрім вершкового масла та варимо до густого стану.
- Знімаємо каструлю з кремом із плити та охолоджуємо.
- Заздалегідь виймаємо вершкове масло та розм’якшуємо його до кімнатної температури.
- Збиваємо масло міксером до пишності і частинами вводимо охолоджений крем, збиваємо до пишності та однорідності.
- Коли весь крем з’єднайте з вершковим маслом, накриваємо його та відправляємо у холодильник.
- Торт формуємо в кільці кондитерському, встановивши його на тарілку.
- Печиво можна попередньо занурювати в молоко та викладати шари. Якщо ви не любите занадто розм’якшені коржі, тоді обійдіться без цього етапу.
- Кожен шар печива покриваємо кремом та формуємо весь торт.
- Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на ніч.
- Прибравши плівку та форму, дійте на свій розсуд – прикрашайте тертим або розтопленим шоколадом, крихтою печива та подрібненими горіхами, мигдальними пелюстками тощо.
Джерело:
mandarynka.com.ua