Баклажани з м’ясом в духовці

Баклажани з м’ясом в духовці — блюдо, якого ще немає в твоєму арсеналі

Ніжні баклажани з соковитим ситним м’ясом під сиром — ідеальне поєднання. Ця страва виходить не тільки дуже смачною, але і красивою.

Інгредієнти:

  • 3 баклажани
  • 400 г курячого філе
  • 2 помідори середнього розміру
  • 2-3 зубчики часнику
  • 50 мл рослинної олії
  • 150 г твердого сиру
  • соєвий соус — 1 столова ложка
  • сіль, перець — за смаком

Приготування:

  1. Наріжте куряче філе тонкими смужками та покладіть в миску. Одразу можете додати до м’яса соєвий соус та залиште його в цьому маринаді приблизно на 2-3 години.
  2. Акуратно наріжте баклажани кружальцями, додайте спеції та відставте їх на хвилин 15.
  3. Через 15 хвилин візьміть овочі та злийте з них рідину, а потім покладіть їх на серветку.
  4. Приготуйте форму для запікання. Не забудьте змастити її рослинною олією.
  5. Кружальця баклажанів викладіть у форму.
  6. Тепер на терці натріть сир та посипте ним баклажани, наступним шаром викладіть куряче філе.
  7. Помідори розріжте навпіл та викладіть зверху на філе.
  8. Наверх можете викласти ще декілька кружалець баклажанів та посипте сиром, що залишився.
  9. Запікайте у духовці при температурі 180 ° С — 45 хвилин.
  10. Гарячу страву посипте часником.

Смачного!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: