Банановий торт без випічки — готується швидко, а з’їдається ще швидше

  • Готуйте! Пробуйте! Буде дуже смачно!
Банановий торт без випічки — готується швидко, а з’їдається ще швидше

Банановий торт без випічки — полегшений варіант десерту. Він не складний у приготуванні і часу для його складання потрібно в рази менше. Звичайно, він повинен просочитися і на цей процес піде не менше 8 годин.

Даний рецепт оцінять мами маленьких ласунів, бо торт містить мінімальну кількість жиру і цукру. В якості основи для нього використовується печиво Савоярді. Завдяки заварному крему з суміші для пудингу, текстура торта виходить дуже ніжна. А банани надають приємну солодкість і свіжість.

Інгредієнти

  • Суха суміш для пудингу — 4 упаковки
  • Молоко — 1,2 літра
  • Цукор — 5 ст. л.
  • Йогурт без добавок — 350 грамів
  • Банани — 4 шт.
  • Масло вершкове — 250 грамів
  • Печиво Савоярді — 2 упаковки
  • Вершки для збивання 33 % — 250 мл
  • Закріплювач для вершків — 1 пак.
  • Ванільний цукор — 2 пак.

Приготування

  1. У відповідний посуд вливаємо підготовлене молоко і додаємо цукровий пісок.
  2. Всипаємо суху суміш для пудингу і, постійно помішуючи віночком, варимо на повільному вогні до загусання.
  3. Коли маса значно загусне, знімаємо посуд з вогню.
  4. Накриваємо заварний крем харчовою плівкою і залишаємо в прохолодному місці до повного охолодження. Після того, як охолоне, він стане ще більш густим і щільним.
  5. В чашу кухонного комбайна викладаємо м’яке вершкове масло і збиваємо його до пишного стану.
  6. Продовжуючи збивати, частинами додаємо до масла охолоджену пудингову масу.
  7. Після того як весь пудинг введений, вливаємо частинами натуральний йогурт без добавок.
  8. Готовий крем повинен мати однорідну, гладку текстуру без вкраплень.
  9. Печиво ріжемо шматочками розміром 3 см.
  10. Оскільки чаша, в якій збивався крем, досить об’ємна, відправляємо в неї ж підготовлене печиво і перемішую його з пудинговою масою.
  1. Для складання торта використовую роз’ємне кільце і дно від форми. Низ стелимо складеною в декілька шарів фольгою. Викладаємо половину маси з крему з печивом.
  2. Зверху якомога щільніше один до одного розкладаємо половинки розрізаних вздовж бананів.
  3. Викладаємо частину пудингу з печивом та розрівнюємо масу. Для того щоб в торті не залишилося порожнеч, злегка стукаємо конструкцією об стільницю.
  4. Залишаємо тортик на ніч в холодильнику, щоб печиво просякло вологою і крем став більш щільним. Після закінчення часу звільняємо його з форми.
  5. Для прикраси збиваємо жирні вершки з ванільним цукром і закріплювачем.
  6. Промащуємо боки і верх торта. Далі прикрашаємо по своєму смаку.

Цей банановий торт ні в чому не поступається своїм традиційним «побратимам», і вже точно кращий дорогих магазинних десертів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: