Баноффі-пай — ніжний банановий десерт зі згущеним молоком без випічки

Сьогодні приготуємо один з найсмачніших десертів! Все настільки просто, що ви здивуєтеся.

Ніжний десерт з бананами, згущеним молоком і вершками готується без використання духовки і плити. Доступні продукти і просте приготування з незвичайним результатом. Банановий десерт Баноффі-пай зовсім не нудотний, звичайно калорійний, але сподобається всім без винятку. Його смак неможливо забути! Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Печиво — 250 г.
  • Масло розтоплене вершкове — 150 г.
  • Банани — 2 шт.
  • Згущене молоко — 200 г.
  • Вершки — 200 мл.
  • Какао — для посипання

Приготування:

  1. Подрібнюємо печиво в крихту. Для зручності використовуємо блендер. Додаємо розтоплене вершкове масло. Перемішуємо. Викладаємо в роз’ємну форму 20 см. утрамбовуємо склянкою печиво. На дно основи викладаємо варене згущене молоко. Відправляємо в холодильник на пару годин.
  2. Викладаємо на згущене молоко банани. (Можна взяти більше бананів). Зверху банани можна змастити згущеним молоком. Але це необов’язково.
  3. Збиваємо вершки 35% жирності до стійких піків без цукру! Несолодкі вершки відтіняють всю солодкість даного десерту. Викладаємо вершки поверх бананів. Зверху посипаємо какао або тертим шоколадом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: