Беремо 150 г фаршу і годуємо всю сім’ю: зробили запас котлет на кілька днів
від Denzhyttya
15 Квітня, 2021
Такі котлетки за цим рецептом виходять дуже соковитими і ніжними, моя сім’я їх гідно оцінила. Відмінно поєднуються з будь-яким гарніром, особливо з картопляним пюре.
Інгредієнти:
- фарш, 150 г
- яйце, 1 шт
- крупа гречана, 200 г
- сіль і паприка по 1 ч.л
- кип’яток, 500 мл
- перець і спеції
- борошно, 2 ст.л
- картопля, 500 г
- кетчуп або томатний соус, 3 ст.л
Приготування:
- Подрібнюємо крупу і заливаємо її кип’ятком, накриваємо ємність кришкою і залишаємо на 5 хвилин.
- Додаємо в кашу сіль, перець, яйце, спеції, фарш, вимішуємо до однорідності.
- Формуємо котлети з маси, обвалюємо у борошні і обсмажуємо на олії з двох сторін.
- Картоплю ріжемо тонкими скибочками і викладаємо шаром в сковорідку.
- Зверху змащуємо кетчупом або томатним соусом, кладемо котлети.
- Наливаємо в сковорідку 200 кип’ятку, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 20 хвилин.
- При подачі посипаємо зеленню і за бажанням, подрібненим часником.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки