Беру найдешевшу рибу і готую смакоту. Всі господині пам’ятають цей рецепт

Сьогодні важко купити смачну консервовану рибу в томаті. Тому пропоную скористатися моїм рецептом і зробити смачну страву з найпростішої і дешевої рибки – кільки.

Інгредієнти:

  • кілька, 1 кг
  • сіль, 1 ч.л
  • олія соняшникова, 2 ст.л
  • цибуля й морква по 2 шт
  • лист лавровий, 3 шт
  • томатна паста, 3 ст.л
  • гвоздика, 4 шт
  • перець духмяний, 10 шт
  • сік 1 лимона
  • вода, 150 мл

Беру найдешевшу рибу і готую смакоту. Всі господині пам'ятають цей рецепт

Приготування:

  1. Рибу беремо НЕ солону, прибираємо хвостики і голову, нутрощі. Добре промиваємо холодною водою і даємо стекти.
  2. Порада: якщо в магазині немає кільки, підходить і хамса, виходить однаковий смак.
  3. Змішуємо з сіллю. Цибулю ріжемо дрібно, морква тремм на грубій терці або ріжемо невеликими шматочками.
  4. Обсмажуємо цибулю на олії, потім додаємо перець і лавровий лист, перемішуємо і додаємо моркву, перемішуємо.
  5. Перекладаємо овочі в каструлю, зверху викладаємо рибу.
  6. Змішуємо томатну пасту і сік лимона, воду і заливаємо рибу.
  7. Тушкуємо на невеликому вогні протягом 2 годин.
  8. Я ще роблю таку страву в мультиварці, все як і в цьому рецепті, тушкуємо протягом 2 годин.
  9. Якщо не подобатися смак гвоздики, не додавайте її.Беру найдешевшу рибу і готую смакоту. Всі господині пам'ятають цей рецепт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: