Безе з вишнею

Якщо ви шукаєте легкий і смачний десерт, то звернулися за адресою. Повітряне безе з вишнею приверне вашу увагу вже одним своїм виглядом. А уявіть, який божественний у нього смак.

Хочемо поділитися простим рецептом дивного торта з безе. Солодкі хрусткі коржі дуже гармонійно поєднуються з трохи кислуватим ягідним пюре. Це робить десерт не надто приторним і дає можливість насолодитися ним повною мірою.

Інгредієнти:

  • яєчні білки 3 шт.
  • цукор 250 г
  • Вівсяні пластівці 50 г
  • вишня 300 г
  • вершки 300 мл
  • Цукрова пудра за смаком

Приготування:

  1. Змішайте вівсяні пластівці з 2 ст. л. цукру. Викладіть у форму і запікайте 15 хвилин при температурі 180 градусів.запечена вівсянка
  2. Відокремте білки від жовтків. Збийте білки в пишну піну, додайте 175 г цукру і знову збийте.збиті білки
  3. Відкладіть 1 ст. л.  вівсянки ( повинна бути холодною), решту додайте до білків. Акуратно перемішайте.
  4. Вишню очистіть від кісточок і збийте з цукром. Отримане пюре пропустіть через сито.вишневе пюре
  5. Температуру духовки зменшіть до 110 градусів. Білки розділіть навпіл. Викладіть двома колами на деко, розрівняйте. Один корж посипте відкладеними пластівцями. Випікайте 2 години.коржі з безе
  6. Після закінчення часу вимкніть духовку і залиште в ній коржі, дайте повністю охолонути.
  7. Збийте жирні вершки до пишності. Змастіть кремом корж без пластівців, зверху покрийте фруктовим пюре. Накрийте другим коржем, посипте цукровою пудрою і поставте в холодильник на 2 години.безе з кремом
Повітряний десерт можна прикрасити вишнею і шоколадом. Торт настільки простий у приготуванні, що не обов’язково чекати приводу для того, щоб його зробити. Насолоджуйтеся цим  смаколиком вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: