«Більше не думаю який торт приготувати»: ніжний, смачний і немов тане в роті
11 Вересня, 2022
Цей торт з карамельним кремом настільки ніжний, що немов тане в роті! Приготувати його дуже легко і без зайвих проблем. Готую як на свято, так і просто до чаю!
Інгредієнти:
Тісто
- Яйця – 3 шт
- Цукор – 90 гр
- Борошно – 110 гр
- Розпушувач – 2 гр
- Соняшникова олія – 20 гр
Крем
- Згущене молоко варене – 200 гр
- Вершки – 200 гр
Просочення
- Молоко – 50 гр
- Цукрова пудра – 10 гр
Для прикраси
- Горіхи (у мене фундук) – 70 гр
Приготування:
- У яйця всипаємо цукор і збиваємо міксером.
- Додаємо просіяне борошно, розпушувач і розмішуємо віночком. Вливаємо олію, перемішуємо.
- Виливаємо у форму 20х30 см та випікаємо 15 хв, при 180 град.
- Зрізаємо нерівні краєчки і ріжемо навпіл.
- У миску викладаємо варене згущене молоко, вливаємо вершки і збиваємо міксером.
- У чисту миску кладемо цукрову пудру, вливаємо молоко і розмішуємо віночком.
- Кладемо один корж на тарілку і поливаємо просоченням.
- Викладаємо крем та вирівнюємо.
- Зверху кладемо корж, поливаємо просоченням і змащуємо кремом.
- Краї посипаємо подрібненими горіхами і відправляємо в холодильник на дві години.
Приємного Вам чаювання!
Джерело:
zhyttia.com.ua
Позначки