Бісквітний банановий рулет за 30 хвилин

Це напевно найшвидший з приготування рулет. Банановий рулет готується 30 хвилин, а результат просто приголомшливий і смак чудовий. Рекомендуємо.

Інгредієнти:

  • 3 шт. – яйце
  • 5 ст.л. – цукор
  • 5 ст.л. – сухе молоко
  • 1 ч.л. – розпушувач
  • 5 ст.л. – борошно

Для начинки:

  • 4 шт. – банан
  • 1 шт. – банка вареного згущеного молока

Приготування:

  1. Яйця з цукром збити, додати сухе молоко, знову збити, додати борошно, змішане з розпушувачем і перемішати.
  2. Викласти на деко (на промаслений папір), рівномірно розподілити тісто. Випікати в розігрітій до 180 ℃ духовці 5 хвилин.
  3. Перевернути тісто на посипаний цукровою пудрою стіл. Змастити бісквіт 3/4 банки згущеного молока, зверху викласти банани попередньо порізавши щоб рулет скручувався рівномірно. Кінці бананів злегка зрізати.
  4. Якщо захочете прикрасити банановий рулет зверху то слід промазати верх рулету рештою згущеним молоком і посипати кокосовою стружкою.
  5. Перед подачею охолодити і порційно нарізати рулет.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: